Behandeling van tumorziekten van het spijsverteringskanaal, de lever en de pancreas in samenwerking met de dienst medische oncologie.


Ons team is samengesteld uit specialisten bevoegd voor de diagnose en behandeling van digestieve kankers en tumoren met risico op kanker. Daarvoor werken wij nauw samen met de dienst medische oncologie en onze collega’s digestieve chirurgen.

De medische geschiedenis van elke patiënt met een tumor wordt op het multidisciplinaire overleg digestieve oncologie besproken om gemeenschappelijk een beslissing te nemen op basis van onze gedeelde ervaring. Dat overleg gebeurt met de gastro-enterologen, de oncologen, de chirurgen, de radiologen, de pathologen, de radiotherapeuten en het team diëtetiek.

In functie van de noden van de patiënt werken wij ook samen met de collega’s van het Instituut Jules Bordet en het ziekenhuis Erasme.

Omdat wij veel belang hechten aan het persoonlijke contact begeleidt een verpleegkundige gespecialiseerd in oncologie elke patiënt die behandeld wordt voor een digestieve kanker. Hij beantwoordt ook uw vragen en staat voor u klaar bij een onverwacht probleem.

Onze dienst werkt nauw samen met de dienst medische oncologie.


Uurroosters disponibles

  Maa Din Woe Don Vri Zat
Hallepoort - 9:30-12:00 14:00-17:00 - 14:00-16:30 10:00-13:00 13:30-15:30 -
César De Paepe - - - - - -

Verantwoordelijken van het medische team

  • Pierre Eisendrath
    Pierre Eisendrath Hepato-gastro-enterologie