Duizeligheidskliniek

Misselijkheid, draaierigheid, zwijmelingen, evenwichtsstoornissen, instabiliteit … Al deze symptomen worden door de patiënt – hoewel ze heel verschillend zijn – als één klacht geformuleerd: "Dokter, ik heb last van duizeligheid."

Duizeligheid is een zeer vaak gehoorde klacht op raadplegingen. Misselijkheid, draaierigheid, zwijmelingen, evenwichtsstoornissen, instabiliteit … Al deze symptomen worden door de patiënt – hoewel ze heel verschillend zijn – als één klacht geformuleerd: “Dokter, ik heb last van duizeligheid.”

Duizeligheid is zelden een symptoom van een ernstige ziekte maar is wel altijd verontrustend. Daarom is een globale en vooral snelleaanpak nodig. De ongemakken voor de patiënt moeten zo gauw mogelijk verholpen worden.

De Duizeligheidskliniek verenigt in één team verschillende specialisten die onontbeerlijk zijn voor een totale oppunstelling en therapeutische behandeling, aangepast aan personen die last hebben van duizeligheid enevenwichtsstoornissen.

Er zijn heel wat specialisten bij het zorgtraject betrokken: kno-artsen, neurologen, internisten, geriaters, gynaecologen, neuro-oftalmologen, vestibulaire kinesitherapeuten, sofrologen en audiologen.

Samen onderzoeken we de verschillende parameters of oorzaken van duizeligheid en evenwichtsstoornissen. Samen stellen we een diagnose om de patiënt de meeste aangepaste behandeling te kunnen geven. We worden daarbij door de jongste technologieën geholpen(TRV, posturografie, dynamische visuele acuïteit…)

Afspraak maken

Chef dienst

Secretariaat

(niet voor een afspraak)

Fax

+32 2 535 42 61

Onze sites voor consultatie

Alexiens / César de Paepe

13 rue des Alexiens
1000 Bruxelles

Ons team

Sorry, No posts.

Onze brochures

Sorry, No posts.

Onze video’s

Sorry, No posts.
Ga naar de inhoud