Radiologie

De medische beeldvorming gebruikt technieken zoals radiologie om in organen een aandoening op te sporen. Ze laat ook toe de ernst van de aandoening, de mogelijke behandeling en de reactie op de behandeling te evalueren.

Nos spécialités

Wij waken constant over een optimale behandeling, van uw komst tot uw vertrek. Wij stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk te onderzoeken en de resultaten zo spoedig mogelijk aan uw behandelend arts te bezorgen, ongeacht of u een ambulante patiënt bent of gehospitaliseerd. Ook kunt u onmiddellijk na het onderzoek online uw medische beelden bekijken dankzij het online platform Pacs-On-Web.

Wij werken met alle moderne technieken voor diagnostische en interventionele medische beeldvorming: standaard radiografie, echografie, scanner, MRI engedigitaliseerde angiografie. Onze teams zijn over twee campussen verdeeld: Hallepoort en César De Paepe.

Onze specialisten beschikken over alle vaardigheden om, zowel bij volwassenen als kinderen, aandoeningen te evalueren in neurologie, kno, cervicofaciaal, osteoarticulair, thoracale, buik en bekken, cardiologie en senologie.

Wij hebben speciale procedures ontwikkeld voor dedringende behandeling van CVA’s en polytrauma’s, cervicofaciale oncologische bilans en kno, prechirurgische bilans van hersentumoren, infectieaandoeningen en neuropediatrie. Ook de interventionele angiografie maakt een snelle ontwikkeling door.

Om u optimaal te behandelen, communiceren onze specialisten permanent met interne en externe voorschrijvers en nemen ze aan multidisciplinaire overlegrondes binnen het ziekenhuis deel. Onze aanpak verloopt volgens de kwaliteitscriteria die vereist zijn voor een accreditatie.

Stuur MRI-voorschriften
alleen naar dit adres
voor geplande MRI-onderzoeken
(geen afspraken via dit adres)

Afspraak maken

Chef dienst

Secretariaat

(niet voor een afspraak)

Fax

+32 2 535 30 58 ou +32 2 506 71 54

Onze sites voor consultatie

Hallepoort

105 rue aux Laines

1000 Bruxelles

Alexiens / César de Paepe

13 rue des Alexiens

1000 Bruxelles

Ons team

Sorry, No posts.

Onze video’s

Sorry, No posts.
Ga naar de inhoud