CeMAV
i
E

viert zijn tiende verjaardagEen feestelijke avond voor het goede doel

Het team van het Centre Médical d’Aide aux Victimes de l’Excision in CHU Saint-Pierre nodigt je uit om zijn tiende verjaardag te komen vieren met een stand-upshow getiteld “Je demande la route” door Roukiata Ouedraogo. Hierin vertelt de Burkinabé-artieste met humor over haar migratiereis en haar ervaringen als nieuwkomer op ons continent.

Het is een gelegenheid om alle spelers in het veld, partnerverenigingen en iedereen die de zaak van vrouwen en de kwestie van genitale verminking wil steunen, samen te brengen.

Alle entreegelden worden gedoneerd aan CeMAViE om de activiteiten en therapeutische/educatieve hulpmiddelen te financieren en om zorg te bieden aan alle vrouwen (70% van de patiënten) die geen sociale zekerheid hebben en voor wie de toegang tot deze zorg niet gratis is.

 

 

IPRAKTISCHE INFORMATIE :

Datum : 11 juni 2024 om 20.30 uur

Plaats : Cultureel Centrum Jacques Franck, Waterlooketen 94, 1060 Sint-GillisOnline reservering

Volle prijs: 18 euro
Solidariteitsprijs: 30 euro (het verschil van 12 euro zal worden gebruikt om een CeMAVIE-patiënt een zitplaats aan te bieden)

DONEER

Je kunt het werk van CeMAViE nog steeds steunen door een donatie te doen aan het fonds 320 rue Haute van de Koning Boudewijnstichting. Communicatie “CeMAViE” (belastingaftrek vanaf €40)

Rekening FRB:
BE10 0000 0000 0404(Bic BPOTBEB1)


Mededeling :

181640 – Fonds 320 rue Haute – Cemavie

Ga naar de inhoud