Uw vertrek

Uw ontslag
U verlaat het ziekenhuis doorgaans van zodra de dokter het beslist. Als u het ziekenhuis zonder medisch akkoord wilt verlaten, zullen wij dat respecteren, op voorwaarde dat u een document ondertekent dat het ziekenhuis van elke verantwoordelijkheid ontlast.

Uw medisch dossier
Nadien wordt een uitgebreid rapport naar de behandelend arts van uw keuze gestuurd.
Herstel en zorgen aan huis.
Na uw hospitalisatie en in het raam van een therapeutisch plan, kan de sociale dienst u met alle voorbereidingen voor uw terugkeer naar huis, het vinden van een zorgcentrum of een opname in een rust- en verzorgingstehuis of een revalidatiecentrum helpen.

Documenten
Bij uw vertrek krijgt u een ontslagbrief waarin de voornaamste diagnoses en lopende behandelingen vermeld staan. Indien nodig krijgt u ook voorschriften voor medicijnen en / of andere medische getuigschriften mee naar huis.

Facturatie
6 tot 8 weken na uw vertrek uit het ziekenhuis krijgt u thuis, per post, een gedetailleerde factuur toegestuurd. Later kunnen eventueel aanvullende of corrigerende facturen volgen. De facturen moeten binnen de 15 dagen na ontvangst contant betaald worden. 
Alle andere inlichtingen worden graag door onze dienst verstrekt op :

  • Tel : +32 (0)2 535 37 10 alle werkdagen van 8u. tot 12u30 en 13u. tot 16u30.

  • Fax +32 (0)2 535 33 08

  • E-mail : infofac@stpieter-bru.be

Van Maandag tot donderdag van 10 tot 12 u. en op woensdag van 14 tot 16 u. kunt u ook bij het loket “inlichtingen facturen” terecht. Het loket bevindt zich aan de ingang van het ziekenhuis, Wolstraat 105.